miércoles, 3 de febrero de 2010

PONENCIA SOBRE LA LEY DE ECONOMÍA SOSTENIBLE

El próximo viernes día 5 de febrero, a las 20:00 horas, tendrá lugar en la Sala Ramón Llull de la Biblioteca de El Campello, una ponencia por parte del diputado del PSPV-PSOE en el Congreso Herick Campos, sobre la Ley de Economía Sostenible, recientemente elaborada por el Gobierno de España.

Os invitamos a tod@s a participar. Es una medida que quiere relanzar nuestra maltrecha economía por caminos distintos de los que la han llevado al desastre actual.

Merece la pena que escuchemos, preguntemos,disentamos, propongamos y lleguemos a tener un criterio que nos ayude a ver de forma más positiva el futuro.

2 comentarios:

  1. No crec que la Llei d'Economia sostenible puga arreglar el fosc panorama que tenim (i encara es pot enfosquir molt més). Hem viscut per damunt de les nostres possibilitats, ens pensavem que vivíem en un país ric i el que ha passat és que hem sobredimensionat preus i salaris (bé, això pot ser no tant). Ara el greu problema económic de l'Estat només es pot solucionar apretant-nos el cinturó, i si no podem devaluar la moneda (ara no podem tocar l'euro com si que feiem abans amb la pesseta), l'única cosa que ens queda és reduir despesa (pública i privada), baixar salaris, incentivar la creació d'empreses reduint impostos, etc. La Llei d'Economia sostenible podria ser un complement, però no és la base de la solució; pot ajudar, però hem de posar en marxa l'economia d'una altra manera. La crisi que estem patint és molt forta, pot ser més del que ens pensem (quan moltes de les persones que estan a l'atur deixen de cobrar ajudes i subsidis la pau social actual es convertirà en un problema terrible), molta gent ho està passant mal i molts més ho passaran en un futur. Economia verda si, però realisme i reactivació econòmica també.

    Salut.

    ResponderEliminar
  2. Estic d'acord amb el teu anàlisi. En quant la llei no és la "panacea universal", sino un instrument més per endreçar el futur.

    ResponderEliminar