lunes, 20 de julio de 2009

FESTES DE LA MARE DE DEU DEL CARME

¡Qué ràpid passen els dies i els anys! Sembla que va ser ahir quant criticaba des este Blog les festes impresentables que vem tindre que aguantar l'any passat. Quinze dies d'actes que tan sols aprofitaven perque alguns omplisin les butxaques i per a fer passar vergonya a propis i extranys.

Aquest any, l'Ajuntament ha encarregat l'organització a la Cofradia de Pescadors del Campello, i s'ha notat. Al menys les festes s'han reduit als dies senyalats i han tingut un sentit mariner i tradicional. Sé que els i les marineres han fet un gran esforç i han trevallat de valent per unes festes dignes. Des d'aquí les meues felicitacions. A partir d'ara hauríem d'exigir, entre tots, que l'Ajuntament les fés més atractives per els visitants, organitzant algún acte cultural d'envergadura, tal i com es fa durant tot l'estiu arreu de la nostra costa.

Però hi han dos assumptes que no m'agradaria que s'obliden, pel fet de que s'hagi millorat l'imatge. I son: la liquidació que deu presentar la extinguida Comissió de Festes Verge del Carme a l'Ajuntament i les despeses en pirotécnia.

El Sr. Brotons, president de l'extinta Comissió, no respon a les demandes de la Sra. Regidora de Festes, perque presenti els comptes corresponents. Doncs per això existixin els tribunals, si no és a les bones s'haurà de fer a les males, i aixì els hi reclamarem.

En quant als 25.000 € que ha pagat l'Ajuntament per el Castell de focs i l'Alborada, ¿algú li sembla que s'ho valien? Quin és el compromís del Sr. Alcalde a Caballer, per pagar prop del doble que es paga a Alacant, per exemple, pel mateix? ¿A ón queda la resposta del Sr. Alcalde de que es paga la calitat asegurada contractan a dit, i no treien a concurs i possant preu de mercat?

En fi, cacicada va, cacicada ve, el Sr. Alcalde, cada dia més sol però més prepotent, doncs que no escolte a la oposició encare es pot entendre, però que tampoc escolte als seus propis regidors...

Haurem d'esperar a la propera asamblea del PP, per veure qui de tots/es ells/es té la paella pel mànec, i si son capaços els qui sigui que la tinguin de posar-se a trevallar. Mentres tant, el de l'Ajuntament, no és un govern de la nostra época, ni democràcia ni rés que se li assembli.

I els campellers i campelleres a aguantar-se, que per això l'han votat! (Aixó no ho dic jo ho diu el propi Alcalde quan ens contesta que el que tenim es enveja perque el seguixen votant)

2 comentarios:

  1. Hola Mercé. Supose que ja ho sabràs com a bona seguidora que eres de l'Avanç, però aprofite per avisar-te que aquest dissabte a les 22:30 tindrem un concert amb la cantant Astrid Crone. Que vaja tot bé! Salutacions!

    ResponderEliminar