lunes, 27 de julio de 2009

CONCERT DE L'AVANÇ

Els que varem tindre l'oportunitat d'assistir. Ho sabem. ¡UN CONCERT MAGNÍFIC! Una gran orquestra, una gran cantant, una posta en escena senzilla però original i ben executada. I és que hi ha molt de talent a aquest poble! Llàstima que les "autoritats" no possin les coses fàcils, per tota la gent que te alguna cosa que dir i expressar artísticament.

No sent un mal lloc l'Àgora de la Casa de Cultura, es queda petita per un espectacle com el del dissabte. Serà per que no hi han llocs que es podrien adaptar, ara a l'estiu, per fer aquest concert i d'altres manifestacions artístiques semblants!

La nova plaça del Carme, la de Juan Pablo II, la platja, el port i si no, d'una vegada reivindiquem la construcció d'un auditori!!!!

Perquè Xixona pot portar en Serrat (divendres nit) i nosaltres rés de rés?

Senzill, per que encare hi ha gent que creu que és més important la cultura y la creativitat i la vida social del poble que, per exemple, pagar sous a consellers que tant sols passen el temps a l'Ajuntament fins que els hi arribi la jubilació, cobrant un sous que ni responen a la quantitat de feina que fan (millor dir que no fan) ni a la qualitat..

¡¡FELICITATS A TOTS ELS QUE VAN PARTICIPAR AL CONCERT DELS MUSICALS, L'AVANÇ, L'ESTATXA, MEDUSA D'OR!!!

1 comentario: